Ex Veteris Nova ry, NCC Rakennus Oy ja RealCase Oy palkittiin Tee Parannus! -innovaatiokilpailussa 8.10.2009

Yhdistys palkittiin yhdessä NCC Rakennus Oy:n ja RealCase Oy:n kanssa Tekesin, Sitran, ympäristöministeriön, Rakennusteollisuus RT:n, Suomen Kiinteistöliiton, Rakennuslehden, LVI-talotekniikkateollisuus ry:n ja Suomen Asuntotietokeskuksen järjestämässä TeeParannus!-korjausrakentamisen innovaatiokilpailussa kilpailutyöllä "Asumis- ja palvelumoduulin käyttö putkiremontin aikaisessa asumisessa".

Korjausrakentamisen palveluntarjoajille suunnatun Tee parannus -kilpailun tavoitteena oli luoda uusia, asiakaslähtöisiä liiketoimintamalleja erityisesti taloyhtiöiden remontteihin ja perusparantamiseen. RealCase, NCC Rakennus ja Ex Veteris Nova ideoivat yhteistyössä putkiremontin aikaisen asumis- ja palvelumoduulin ratkaisuksi putkiremontin aikaiseen sijaisasumiseen. Yhdistyksen pääpaino projektissa oli ikäihmisten hyvinvoinnin edistäminen putkiremontin aikana.

Kilpailu oli osa Tee parannus -ohjelmaa, jonka tavoitteena oli edistää käyttäjälähtöistä korjausrakentamista ja energiatehokkuuden parantamista taloyhtiöissä.

Ex Veteris Nova ry, NCC Rakennus Oy ja RealCase Oy palkittiin Tee Parannus! -innovaatiokilpailussa 8.10.2009

TeeParannus! -hankkeen loppuraportti

Ex Veteris Nova kilpailun palkintojenjakotilaisuudessa Ex Veteris Nova kilpailun palkintojenjakotilaisuudessa